Wil  jij elke dag in je kracht staan om zo de goede keuzes in het leven te maken?

Wat is NLP Coaching?

piederiet-nlp-coaching8

NLP is een methodiek waarmee je persoonlijke doelen een stuk makkelijker kunt behalen

NLP staat voor Neuro-Linguistic Programmeren en kent zijn oorsprong in Amerika. Het is in de jaren ’70 ontwikkeld door Richard Bandler en John Grinder. Hierbij bestudeerden zij mensen met uitzonderlijke kwaliteiten. Waardoor zijn deze mensen zo vaardig en goed? Is het talent of spelen er andere zaken?

Voor het eerste werd er gekeken naar gedachtepatronen en de relatie met emotie en gedrag. Wat leidde naar succes en wat niet.

Aanvankelijk bedoeld als therapie is NLP nu een methodiek waarmee je persoonlijke doelen een stuk makkelijker kunt behalen. Een mooi uitgangspunt hierbij is: “zolang er iemand is die het kan, kun je het leren”!

Maar NLP is meer. Iedereen is geworden wie hij is door zijn levenspad, en hierbij zijn denkpatronen, gevoel en gedrag aan elkaar verbonden. Soms wil je van koers veranderen, maar word je tegengehouden door hinderissen of beperkingen. NLP geeft je inzicht in wie je bent en biedt een methode om dit te doorbreken. Het geeft je regie en maakt de weg vrij om je vrij te voelen in alles wat je doet en wil.

NLP stelt dat iedereen “hulpbronnen” in zich heeft om in zijn kracht te staan, te genieten van het leven en alles wat daar bij hoort. Als je dit tenminste wilt!

rob-piederiet

Rob Piederiet: Veel mensen durven geen keuzes te maken en geven de schuld aan de wereld om hen heen. Ik geef gelegenheid tot zelfinzicht en acceptatie van blokkerende gedachten. Vervolgens help ik bij het weghalen van deze blokkades, waardoor de ander ziet welke positieve invloed hij zelf op het leven heeft.

Meer informatie