Wil  jij elke dag in je kracht staan om zo de goede keuzes in het leven te maken?

Waarom NLP Coaching?

piederiet-nlp-coaching7NLP coaching is een krachtige methodiek voor iedereen die meer uit zijn leven wil halen. Het verbetert communicatie en maakt het bereiken van persoonlijke doelstellingen eenvoudiger. Het is een effectieve methode waarmee je belemmeringen weghaalt en gedrag kunt veranderen, maar ook kunt groeien in je persoonlijke ontwikkeling.

Voor een ieder die met een gevoel van onrust, onbehagen of innerlijke spanning zit en het moeilijk vindt om hier iets mee te doen. Thuis, op je werk of in je relatie, zolang jij iets wilt veranderen kan ik je als NLP coach verder helpen om in je eigen kracht te komen. En dat stemt gelukkig!

Bij Piederiet NLP Coaching kun je terecht voor o.a.:

  • groei in zelfvertrouwen
  • sterker worden in communicatie
  • stressreductie
  • oude patronen doorbreken
  • mensen die genoeg hebben van hun problemen en willen oplossen
  • (weer) regie krijgen over je eigen leven
  • het beste uit je zelf halen

Mijn manier van coachen is soms voorzien van humor, open, eerlijk, maar vooral gericht op vertrouwen. Wanneer we persoonlijk kennismaken, ben ik in staat om vrijblijvend een maatwerk coachtraject voor jou op te stellen afgestemd op jouw specifieke behoefte.

Voor Organisaties

Vandaag de dag is verandermanagement niet meer weg te denken wil je als bedrijf mee blijven doen in de markt. Een van de grootste uitdagingen hierbij is het personeel meekrijgen in de juiste richting. Motivatie en arbeidssatisfactie bij de medewerkers staat onder constante druk. Sommige medewerkers raken verstrikt in het net van veranderingen en hebben iets meer nodig dan teamcoaching.

Om te voorkomen dat deze medewerkers ongelukkig worden in hun werk en wegvallen door verzuim verdienen zij ondersteuning. Piederiet NLP Coaching biedt een veilige en onafhankelijke individuele coaching waarbij de medewerker als mens centraal staat. Zo kunnen de verschillen tussen mensen juist de kracht van een team gaan vormen.

rob-piederiet

Rob Piederiet: Veel mensen durven geen keuzes te maken en geven de schuld aan de wereld om hen heen. Ik geef gelegenheid tot zelfinzicht en acceptatie van blokkerende gedachten. Vervolgens help ik bij het weghalen van deze blokkades, waardoor de ander ziet welke positieve invloed hij zelf op het leven heeft.

Meer informatie