Rob Piederiet

Over Rob Piederiet

Lees ook het Interview ‘Het leven is een vat vol keuzes’

Ruim 25 jaar heb ik ervaring als leidinggevende en manager in de thuiszorg. Tijdens deze periode ben ik veel mensen tegengekomen die enorm worstelden met zichzelf en de wereld om hen heen. En niet alleen cliënten, die vooral bezig waren met wat ze niet konden i.p.v. wat ze wel konden, maar ook personeel dat zich diep ongelukkig voelde in een steeds veranderende zorgwereld. Maar al te vaak leidde dit tot een gevoel van onbehagen en zelfs tot uitval. Simpelweg omdat men geen keuzemogelijkheid zag of de schuld gaf aan de wereld om hen heen. Ook al wist men waar de crux zat, het lukte niet om een stap te zetten. Bang voor het onbekende én soms bang om naar zich zelf te kijken.

Niets liever wilde ik deze mensen te helpen, maar als manager was mijn rol te beperkt voor de mens alleen. Organisatiebelangen waren te groot. Na al deze jaren heb ik besloten om van mijn gebaande pad af te stappen en mijn passie te volgen; mensen helpen en gelukkig maken. De wereld is te mooi om er niet optimaal van te genieten! En dat begint echt bij jezelf.

Hoe?

Ik geef iemand gelegenheid tot zelfinzicht en acceptatie van blokkerende gedachten. Vervolgens help ik bij het weghalen van deze blokkades waardoor de ander weer ziet welke positieve invloed hij/zij op het leven en eigen welzijn heeft. Krachten komen naar boven die waren weggevloeid of waarvan werd gedacht dat hij/zij ze niet bezat. Vanuit deze comfortzone en het goede gevoel kan de persoon weer handelen en de juiste keuzes maken.
Eigen regie in het leven biedt vrijheid om te genieten!

Meer weten? Neem gerust -en geheel vrijblijvend-  contact met mij op. tel: 06/51 22 57 06 of:  info@piederietcoaching.nl

Zie ook:

NVNLP BEROEPSCODE
Certificaten (pdf-bestand)

rob-piederiet

Rob Piederiet: Veel mensen durven geen keuzes te maken en geven de schuld aan de wereld om hen heen. Ik geef gelegenheid tot zelfinzicht en acceptatie van blokkerende gedachten. Vervolgens help ik bij het weghalen van deze blokkades, waardoor de ander ziet welke positieve invloed hij zelf op het leven heeft.

Meer informatie