Wil  jij elke dag in je kracht staan om zo de goede keuzes in het leven te maken?

Contact

rob-piederiet2

Rob Piederiet

Mag ik jou helpen? Of heb je een vraag over mijn dienstverlening?
Neem contact met mij op! Het verplicht je tot niets, je wordt er minimaal iets wijzer van!.

Piederiet NLP Coaching, Rob Piederiet
Julianalaan 8, 5527 BA Hapert (Google Maps)
✆ 06/51 22 57 06
info@piederietcoaching.nl

Ik respecteer jouw privacy! Bekijk de Privacy Policy op deze site.





Ik heb interesse in een gratis kennismakingsgesprek:
NEEJAMisschien

rob-piederiet

Rob Piederiet: Veel mensen durven geen keuzes te maken en geven de schuld aan de wereld om hen heen. Ik geef gelegenheid tot zelfinzicht en acceptatie van blokkerende gedachten. Vervolgens help ik bij het weghalen van deze blokkades, waardoor de ander ziet welke positieve invloed hij zelf op het leven heeft.

Meer informatie